SensAmone P5 / Biomimetički peptid

SensAmone P5 zahvaljujući svojstvima neurotoksina iz morske anemone može utjecati na osjetilne završetke i aktivno djelovati na osjećaj svrbeža, žarenja, jer blokira TRPV1 receptore boli, te time smanjuje iritaciju, crvenilo, peckanje i donosi olakšanje koži.

28,35 1.811,25 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 28-1811 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 28-1811 Mireille Loyalty boda/ova.

Heteractis crispa je morska kožna moruzgva (anemona) koja nastanjuje tropska i suptropska mora. Na završetcima njenih pipaca nalaze se stanice koje sadrže otrov koji služi i kao obrana, ali i za lov plijena. U otrovu znanstvenici su otkrili jedan mali zanimljivi protein APHC1 koji predstavlja prvi inhibitorni protein TRPV1 receptora, odgovornih za reakcije osjetljive kože.

Inci: Pentapeptide-59 (and) Hydrogenated Lecithin (and) Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (and) Phenethyl Alcohol (and) Ethylhexylglycerin (and) Maltodextrin (and) Aqua/Water

Upravo SensAmone P5 zahvaljujući svojstvima neurotoksina iz morske anemone može utjecati na osjetilne završetke i aktivno djelovati na osjećaj svrbeža i žarenja, jer blokira TRPV1 receptore boli, te time smanjuje iritaciju, crvenilo, peckanje i donosi olakšanje koži. Kako je sam prirodni protein iz otrova vrlo nestabilan, inkapsuliran je u nježnu sferu karite maslaca, te tako puno brže i lakše penetrira u kožu.

Težina N/A
Zapremina

10 ml, 50 g, 100 g, 200 g, 500 g, 1000 g