Olivem® 2020

OLIVEM® 2020 je prirodni, hladnoprocesni emulgator. Ovaj inovativni, napredni emulgator ima izvrsne performanse, funkcionalnost i osjećaj na koži, a dobiven je od maslinovog ulja. OLIVEM® 2020 ima jedinstven sastav masnih kiselina sličan lipidnom sastavu hidrolipidnog sloja kože i sposobnost da zadrži strukture tekućih kristala. Klinički testovi su pokazali da su upravo ta svojstva doprinijela hidrataciji kože.

OLIVEM® 2020 omogućava izradu bez korištenja topline ili intenzivnog miksanja koje je inače potrebno za izradu U/V emulzija. Idealan je za vrlo širok spektar pripravaka. Zahvaljujući masnim kiselinama iz maslinovog ulja, ovaj emulgator je funkcionalna sirovina koja pruža koži više u usporedbi s drugim opcijama na tržištu koje nemaju biomimetičku uljnu fazu.

10,80 146,74 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 10-146 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 10-146 Mireille Loyalty boda/ova.
SKU32181W Kategorije,

OLIVEM® 2020 može emulgirati vrlo različite vrste ulja, od apolarnih hidrokarbona do silikona, estera, prirodnih ulja, triglicerida i polarnih estera. Sposoban je emulgirati do 30 % ulje faze sa samo 2 % sirovine kako bi se stvorila bogata i hranjiva tekstura.

Ovaj je emulgator uspoređivan s ostalim emulgatorima na tržištu te je pokazao bolju mekoću, svježinu i hidrataciju te manje ljepljiv osjećaj na koži.

Inci: Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate
Preporučena koncentracija: 2-3% emulzije u/v, 1 % kao senzorički ili stabilizacijski sastojak
Opis: viskozna tekućina svijetložute boje
Način korištenja: dodati u bilo kojoj fazi izrade pripravka, obavezno promiješati prije upotrebe

Primjena:

  • Pripravci za njegu kože: kreme za lice, kreme za područje oko očiju, kreme za tijelo, losioni
  • Pripravci za muškarce
  • Pripravci za sunčanje
  • Pripravci za njegu kose
  • Dekorativna kozmetika
TežinaN/A
Zapremina

50 g, 100 g, 200 g, 500 g, 1000 g