20%

Cera Alba

Pčelinji vosak sadrži slobodne kiseline, estere i druge prirodne komponente, koje daju posebne karakteristike voštanom proizvodu, poput emulgirajućih svojstava, plastičnosti, kompatibilnost s drugim prirodnim proizvodima i ugodan osjećaj na koži.

4,10 470,00 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5-470 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5-470 Mireille Loyalty boda/ova.
SKU32801W Categories,

Inci: Beeswax

Preporučena koncentracija: 0,5 -30 %

Pčelinji vosak je općenito poznat kao bijeli vosak (Cera Alba) ili žuti vosak (Cera Flava), ovisno o stupnju rafiniranosti proizvoda. Pčele luče osnovu ove sirovine tijekom procesa izgradnje saća. Sirovi pčelinji vosak dobiva se otapanjem i filtriranjem saća, čime se tada dobiva čisti vosak.

Pčelinji vosak sadrži slobodne kiseline, estere i druge prirodne komponente, koje daju posebne karakteristike voštanom proizvodu, poput emulgirajućih svojstava, plastičnosti, kompatibilnost s drugim prirodnim proizvodima i ugodan osjećaj na koži. Ova svojstva čine pčelinji vosak visoko cijenjenim proizvodom za kozmetičke formulacije, poput krema za lice i tijelo. Druge namjene uključuju svijeće, tekstilne proizvode i lakove za obuću i namještaj.

Cera Alba je visokokvalitetni pčelinji vosak, oplemenjen postupkom filtriranja s aktiviranom zemljom, gdje se uklanjaju nečistoće i zaostala voda, kao i postupak izbjeljivanja koji daje bijelo -žućkastu boju. Kao i svaki prirodni pčelinji vosak, ovaj proizvod sadrži miricil palmitat kao glavni sastojak.

Primjena:

  • Kozmetika (stikovi za usne) – zbog svoje sposobnosti upijanja ulja poboljšava točku taljenja proizvoda.
  • Kozmetika („cold“ kreme) – pruža konzistenciju i emolijentnost, sprječava dehidraciju i održava glatkoću kože
  • Svijeće – vrlo učinkovito kao sredstvo za zadržavanje mirisa, poboljšava indeks kontrakcije i pruža neprozirnost za bolji izgled proizvoda.
Težina 4 g
Zapremina

5 kg, 10 kg, 20 kg, 100 g, 250 g, 500 g, 1000 g