Ulaznice za edukacije

Natural and Harm-Free Cosmetics for Healthy Baby Skin

Dobrodošli na edukaciju “Natural and Harm-Free Cosmetics for Healthy Baby Skin”! Ova radionica je posvećena istraživanju i razumijevanju prirodne i neškodljive kozmetike prilagođene njezi osjetljive dječje kože. S obzirom na sve veću svijest o važnosti upotrebe sigurnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima, želimo vam pružiti znanje i vještine kako biste se upoznali sa sastojcima proizvoda koji su ne samo učinkoviti, već i prijateljski nastrojeni prema zdravlju vašeg djeteta.

Edukacija je pokaznog karaktera i možete je pratiti on-line putem Zoom aplikacije, ali zbog doživljaja tekstura savjetujemo Vam da nam se pridružite uživo.

Kad se održava edukacija? 11. ožujka 2024. u 18:00 na adresi Velika cesta 99, 10020 Novi Zagreb, ili putem Zoom-a
Koliko traje edukacija? 3 sata.
Koji je broj polaznika? 12.
Koja je cijena? 105,00 €

MasterClass – Natural and Harm-Free Cosmetics for Healthy Baby Skin

Ovaj Master Class nije samo teoretska edukacija; to je interaktivno iskustvo gdje ćete, pod stručnim vodstvom, imati priliku stvarati neškodljive formulacije. Naučit ćete korake u izradi proizvoda, razumjeti važnost odabira odgovarajućih sastojaka, i steći uvid u procese koji omogućuju stvaranje kozmetike koja je ne samo učinkovita, već i potpuno sigurna za upotrebu na osjetljivoj bebinoj koži. Očekujte ne samo stjecanje znanja, već i praktično iskustvo koje će vam omogućiti da samostalno procijenite i odaberete kvalitetnu i neškodljivu kozmetiku za vaše najmlađe. Uživajte u ovoj avanturi i prirodnoj njezi i pomozite svojoj bebi da raste u zdravoj i sretnoj koži!

Edukacija nije namijenjena početnicima, potrebno je osnovno znanje izrade kozmetike. Nije dostupno putem Zoom-a. Ograničen broj polaznika.

Kad se održava edukacija? 16. ožujka 2024. u 13:00 na adresi Velika cesta 99, 10020 Novi Zagreb
Koliko traje edukacija? 3 sata.
Koji je broj polaznika? 12.
Koja je cijena? 105,00 €

40,00 105,00 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 40-105 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 40-105 Mireille Loyalty boda/ova.
SKUMIE-301121R Kategorija