NovoRasprodano

Mireille Piknik Voucher

Proljetna čarolija na Mireille pikniku

Priroda i umjetnost stvaranja uvijek su bili naše vodilje, a ove sezone želimo ih slaviti s vama u našem domu. Dugo smo razmišljali kako vam približiti toplinu našeg novog prostora i sada smo konačno spremni za to.

S ljubavlju kojom gradimo mostove između vas, sastojaka, prirode i naših formula, pozivamo vas na Mireille Piknik, 25. svibnja u 11 sati!

10,00 

Nema na zalihi

Prijavite se ispod kako biste bili obaviješteni kad proizvod bude ponovno dostupan.

SKUMIE-301121RV Categories,

Mireille Piknik održat će se 25. svibnja od 11 do 14 sati u vrtu Lively Pharma. Za vas smo pripremili spoj druženja, hrane, pića, zabave te upoznavanja s novim sirovinama i formulama na sasvim nov i neočekivan način.

Očekuje vas potpuno novi format, kako za vas tako i za nas, ali zar nije svako proljeće prilika za buđenje naše kreativnosti? Ovaj piknik bit će i proslava i prilika za učenje i povezivanje, gdje ćemo vam predstaviti filozofiju koju živimo i njegujemo već pet godina.

*Voucher možete u cijelosti iskoristiti prilikom kupovine bilo koje od dostupnih i/ili budućih online edukacija. Prilikom korištenja vouchera, iznos košarice s primjenjivom edukacijom bit će vam umanjen za iznos vouchera. Voucher vrijedi godinu dana od kupovine.

Broj mjesta je ograničen, stoga svoje mjesto možete osigurati kupnjom vaučera od 10 eura koji možete iskoristiti za kupnju bilo koje naše online edukacije. Tako će vam iznos biti umanjen za 10 eura.

Što vas očekuje?

  • 25% popusta na cijeli asortiman (sirovine, ambalaža, eterična ulja, Gesha, kava, čajevi). Moći ćete se prošetati kroz naše skladište i police te dobiti odgovore na sva vaša pitanja, jer će cijela naša ekipa biti na raspolaganju.
  • Nove formulacije.
  • Teksturni bar s novim besplatnim formulacijama.
  • Hrana i piće posluženi u našem vrtu s formulacijama na zanimljivim mjestima.
  • Razgledavanje razvojnog laboratorija.
  • Druženje i jedno posebno iznenađenje.

Dress code

Udobna odjeća za piknik i uživanje u prirodi.