O Mireille Aromatherapy

Novosti, savjeti i ideje o sastojcima, receptima i načini izrade prirodne kozmetike i blagotvornih učinaka armoaterapije.

Naša je dugoročna misija približiti svijet čarolije stvaranja kozmetike i sastojaka svima koji to žele znati te pokazati kako da prvoklasno brinu o vlastitoj koži, najvećem organu našeg tijela, na jednostavan, održiv i učinkovit način.

Mirela Ilenić

Formulatorica i farmaceutski tehničar, Mirela je prvenstveno veliki zaljubljenik u prirodu i estetiku, a svoje je znanje i iskustvo 15 godina brusila u poznatoj hrvatskoj tvrtki specijaliziranoj za distribuciju kozmetičkih i farmaceutskih sirovina.

Poznavanje materije formuliranja i kozmetike 2017. godine dovelo ju je na mjesto glavnog formulatora u mladoj start-up kompaniji gdje tri godine razvija kozmetičke proizvode u suradnji sa svjetski poznatim proizvođačima sirovina.

Za vrijeme pandemije, odlučila se na veliki pothvat te u suvlasništvu stvara diviziju specijaliziranu za distribuciju kozmetičkih sirovina i ambalaže u sklopu koje provodi radionice, te podiže svijest o ispravnosti i sigurnosti korištenja kozmetičkih proizvoda.

Njezin nemirni duh te konstantna želja za rastom i stvaranjem, na osobnom i profesionalnom nivou, otvorila je Mireli vrata te polako, ali sigurno, ulazi i na inozemno tržište.

Sanjar u duši i praktičar u stvarnosti, Mirela nikad ne spava, a Lively Pharm kao životno djelo zapravo je tek početak realizacije svih njenih ideja i snova.

MIREILLE AROMATHERAPY
Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.