Mireille Loyalty program

Uz naše redovne akcije i pogodnosti kao što su Živahna Srijeda, besplatne formulacije i poklone, od sad Vas nagrađujemo još više!

Mireille Loyalty program donosi Vam pregršt noviteta i pogodnosti – one koje su Vama najbitnije i najvrijednije. Svaka kupovina Vas nagrađuje, a svaki bod Vam donosi popuste. Uz to, dodatno Vas nagrađujemo s 300 ekstra bodova za Vaš rođendan te s 50 bodova za svakog prijetelja/icu koja se registrira s Vašom preporukom.

Ovo je tek početak te možete očekivati još pregršt noviteta vezanih uz korištenje Mireille web stranica. Samo za Vas. Potpuno besplatno.

€1,00 = 1 bod

  • u zamjenu za 270 bodova, član dobiva 15% popusta na cijelu narudžbu,
  • u zamjenu za 360 bodova, član dobiva 20% popusta na cijelu narudžbu,
  • u zamjenu za 450 bodova, član dobiva 25% popusta na cijelu narudžbu,
  • u zamjenu za 200 bodova, član dobiva 100% popusta na jednu online radionicu. (TRENUTNO NEDOSTUPNO)

Posebne pogodnosti

  • na rođendan član dobiva 300 bodova,
  • za registraciju/učlanjenje član dobiva 50 bodova,
  • za svakog preporučenog novog člana, član dobiva 50 bodova.

Uvjeti

  • sudjelovanje u programu vjernosti je besplatno,
  • sudjelovanje u programu vjernosti je automatsko,
  • pravila i uvjete sudjelovanja možete pročitati ovdje.

Često postavljena pitanja

Kako se mogu učlaniti u Loyalty program?

Učlanjenje u Loyalty program je automatsko! Ako ste član naše web stranice, besplatno ste učlanjeni u naš Loyalty program.

Gdje mogu vidjeti stanje svojih bodova?

Stanje svojih bodova možete u svakom trenutku provjeriti na stranicama svog korisničkog profila ovdje.

Kako mogu iskoristiti bodove?

Ukoliko zadovoljavate uvjete za jedan od pragova popusta, sustav će Vam automatski ponuditi da primijenite popust prilikom procesa naplate. Ukoliko primijenite bodove, Vaša narudžba će se umanjiti za određen iznos, a bodovi će se ukloniti s Vašeg profila.

Kako mogu urediti ili unijeti svoj datum rođenja?

Ukoliko ispunite svoj datum rođenja, na taj dan Vas očekuju dodatni bodovi. Svoj datum rođenja možete urediti na stranici svog korisničkog računa ovdje.

Kako mogu dovesti/preporučiti novog člana?

Sustav preporuke funkcionira na način da se novi korisnik registrira na Mireille web trgovinu s posebnim kodom kojeg mu Vi podijelite – odnosno preporučili ste novog korisnika.

Svoj personalizirani link/poveznicu za pozivanje novih članova možete pronaći na stranicama svog korisničkog računa, pod stavkom “Moji bodovi” te odaberite “Zaradite dodatne bodove.” Pregledu svojih bodova i dodatnim mogućnostima možete pristupiti ovdje.

Ističu li bodovi koje sam prikupio/la?

Sakupljeni bodovi ističu protekom perioda od 365 dana od dana kada ste određene bodove zaradili. Protekom perioda od 365 dana, brišu se samo bodovi skupljeni na taj dan, ne i noviji bodovi koje ste prikupili.

Mogu li popust iskoristiti na sve proizvode?

Popuste možete iskoristiti na sljedeće kategorije proizvoda: Sirovine, Ambalaža, Kava, Čaj, Gesha kozmetika, Online radionice i Laboratoire Altho eterična ulja. Popust ne možete iskoristiti na ostale kategorije koje nisu spomenute ovdje, na već snižene proizvode, Misceo uređaje niti ako u košarici već imate primijenjen drugi promo kod/poklon bon.

Koji su uvjeti?

Učlanjenje u Mireille Loyalty klub automatsko je i besplatno. Sve uvjete sudjelovanja u Loyalty programu možete pronaći ovdje.

Mogu li prenijeti svoje bodove?

Bodovi nisu prenosivi te su vezani isključivo uz Vaš korisnički račun i adresu e-pošte. Isključivo Vi možete pristupiti pregledu svojih bodova i iskoristiti ih.

Postoje li posebne razine, bodovi ili slično?

Ne! Mireille Loyalty jednak je za sve korisnike i funkcionira na isti i jednostavan način gdje se svaki potrošeni iznos na web trgovini konvertira u bodove po pravilu €1,00 = 1 bod. Ne postoje posebni bodovi niti posebni uvjeti za ostvarivanje prava.

Besplatne formulacije

Besplatne formulacije

Svaki mjesec na našim web stranicama možete pronaći nove, besplatne formulacije, savjete i korisne informacije.

Edukacije

Edukacije

Svaki mjesec imamo nove edukacije i edukativne programe za naše korisnike. Unaprijedite svoje znanje i vještine brzo i jednostavno.

1 € = 1 bod

1 € = 1 bod

Mireille Loyalty program donosi Vam jednostavan program nagrađivanja u zamjenu za popuste na narudžbe.

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.