Geogard Ultra™

Geogard Ultra™ je jedinstvena, sinergistička kombinacija glukonolaktona i natrijevog benzoata, koja ima vrlo širok spektar učinkovitosti. Organske kiseline su same po sebi preslabe i uglavnom zahtijevaju dodatni konzervans kako bi optimalno djelovale. U ovoj kombinaciji glukonolakton djeluje uz natrijev benzoat kao učinkovit non-GMO dodatak. Glukonolakton sporo otpušta glukonsku kiselinu, što doprinosi konzervaciji.

Geogard Ultra™ ima dokazano djelovanje širokog spektra, odobren je od strane brojnih svjetskih nadležnih tijela (ECOCERT/COSMOS,NATRUE), i specifičan je po tome što doprinosi ovlaživanju kože. Istraživanje je pokazalo da je u formulaciji proizveo efekt ovlaživanja usporediv s upotrebom 2% glicerina.

Iza ove sirovine stoje studije koje dokazuju njeno antimikrobno djelovanje u raznim formulacijama, kao i kompatibilnost u većini kationskih, neionskih i anionskih sustava.

7,10 1.609,44 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 7-1609 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 7-1609 Mireille Loyalty boda/ova.
SKU32141W Categories,

Inci: Gluconolactone (and) Sodium Benzoate
Preporučena koncentracija: 0.75 – 2 %
Opis: gusta prozirna tekućina, COSMOS/ECOCERT,NATRUE, SOIL ASSOCIATION, HALAL
Način korištenja: vodotopiv, pogodan za korištenje u pH rasponu 3 do 6, može biti dodan na sobnoj temperaturi ili u povišene temperature. Preporuča se otopiti ga u vodenoj fazi ili u dijelu vode i/ili glicerina prije dodavanja u formulaciju. Lako se disperzira u glikolima i alkil sulfatima.

Primjena:

  • Proizvodi za bebe: kreme, losioni, maslaci, šamponi, vlažne maramice
  • Proizvodi za kožu: kreme, losioni, serumi, maramice za čišćenje, sredstvo za skidanje šminke, ruž/sjajilo za usne, sjenila za kapke, tekući puderi, deodoranti, antiperspiranti, šamponi, sapuni za ruke, pripravci za sunčanje
  • Proizvodi za kosu: kreme, gelovi
Težina N/A
Zapremina

5 kg, 15,88 kg, 50 g, 100 g, 200 g, 500 g, 1000 g