Acidum Citricum E330

U kozmetici se najčešće koristi za regulaciju pH vrijednosti, i to kao 50%-tna otopina.

4,55 132,64 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 4-132 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 4-132 Mireille Loyalty boda/ova.
SKU61005W Categories,

Inci: Citric acid.

U kozmetici se najčešće koristi za regulaciju pH vrijednosti, i to kao 50%-tna otopina.

Težina N/A
Zapremina

5 kg, 10 kg, 250 g, 500 g, 1000 g