Dragi naši,

Zbog iznimno velikog interesa, organiziramo za početak u Puli edukaciju “Natural Solutions for a Healthy Home” – prirodna rješenja za zdravo kućanstvo.

Dobro došli na našu DIY radionicu za izradu sredstava za čišćenje doma bez korištenja štetnih kemikalija! U današnje vrijeme, sve je više svijesti o utjecaju koji kućanski proizvodi imaju na naše zdravlje i okoliš. Cilj ove radionice je osnažiti vas znanjem i vještinama potrebnima za izradu učinkovitih, sigurnih i prijateljskih alternativa komercijalnim sredstvima za čišćenje koja često sadrže agresivne kemikalije.

Tijekom ove radionice, naučit ćete kako koristiti svakodnevne sastojke poput sode bikarbone, octa, kalcij karbonata i eteričnih ulja za stvaranje raznih sredstava za čišćenje. Od univerzalnih čistača do specijaliziranih sredstava za čišćenje kupaonica i kuhinja, pokrit ćemo širok spektar recepata koji su jednostavni za izradu, ekonomični i eko-prijateljski.

Cilj nam je pružiti vam praktično iskustvo kroz interaktivne demonstracije i aktivnosti, gdje ćete moći sami miješati i testirati svoje proizvode. Također, razgovarat ćemo o prednostima i nedostacima različitih sastojaka i metodama koje osiguravaju da vaši domovi ostaju čisti, svježi i zdravi bez nepotrebnog otpada i toksičnih ostataka.

Pripremite se za zabavnu i informativnu edukaciju gdje ćemo zajedno otkriti kako malim promjenama u našim svakodnevnim navikama možemo napraviti veliku razliku za naše zdravlje i zdravlje našeg planeta!

Pokazno ćemo izrađivati:

  • Odmašćivač za pranje posuđa
  • Sprej za čišćenje kuhinje
  • Sprej protiv kamenca
  • Sredstvo za čišćenje prozora
  • Sprej za održavanje drvenog namještaja
  • Tekućina za pranje vjetrobranskih stakala
  • Višenamjensko sredstvo za čišćenje površina
Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.