I treća je grupa mentorskog programa završila svoje putovanje. Odnosno, osnažena znanjem, tek na njega kreće. Tko se krije u novoj fantastičnoj devetorki te kakva su nam iznenađenja pripremili – saznajte u nastavku.

A što se to radilo i kakvi nas novi proizvodi očekuju?

Anna Sansović

„Moj cilj prilikom upisa Mentorskog programa bio je steći na njemu potrebno znanje za izradu i plasiranje kozmetičkih proizvoda kako bi na našem OPG-u Tomičić Tajnikov na Hvaru ponudili gostima nešto više od samog lavandinog ulja i cvijeta.“ – kaže Ana kojoj je sudjelovanje na Mentorskom programu razjasnilo brojna pitanja vezana uz zakonsku regulativu. Krema koju priprema Anna na lice i tijelo raspršuje u obliku spreja, a osim neizostavne hvarske lavande sadrži i bor, endem po kojem je, zbog svoje velike zastupljenosti, otok Hvar dobio i svoje prvo ime.

Maja Trstenjak

„Na program sam naišla putem društvenih mreža, gdje se odmah moglo naslutiti da se radi o visokoj stručnosti, znanju i kvaliteti. To je potvrdila i naša mentorica Mirela, s brojnim stručnjacima koji su podijelili svoja bogata znanja i iskustva u gostujućim predavanjima te digli kompletan program na još višu razinu. Atmosfera tijekom programa bila je iznimno dobra i poticajna te smo na krilima toga dobili i dodatan vjetar u leđa za još većim napretkom i dodatnim radom.“ – kaže Maja koja izrađuje sigurne proizvode temeljene na pčelinjim proizvodima poput meda, voska i peludnih zrnaca.

„I da… Ovo nije kraj… Ovo je tek moj početak!“  kaže nam Maja i potpuno je upravo. Tek s novostečenim alatima – avantura može početi.

Anja Gorup

Proizvode od maslinovog ulja pripremila je naša Anja. „Jako puno sam naučila, osjećam da imam podršku i ponosno ću ponuditi svoje proizvode jer znam da su kvalitetni i u skladu s mojim brendom.“ – kaže Anja koja je pripremila serum i kremu nježne, ali vrlo bogate strukture te premium sastava.

Tea Crnjak

„Mentorski mi je definitivno dao osjećaj da nisam sama u izazovima koji se nađu na putu lansiranja malog brenda, ali i olakšanje jer znam da nisam fulala neki korak jer mi je važno da bude sve 1/1 i zakonski legalno. Također mi je omogućio pristup aktivnicama koje su idealne za moju viziju, a nisam bila upoznata s njima. Bilo mi je suđeno da se nađem tamo.“ – kaže Tea, magistra inženjerka marikulture, aromaterapeutkinja, herbalistica koja je htjela svoje strasti spojiti u liniju proizvoda koji su prirodni i bez endokrinih disruptora.

„I evo, uspjele smo spojiti i alge i bilje i gljive u mojoj prvoj liniji proizvoda i jako se veselim danu kada će prvi proizvod službeno biti pušten u prodaju,“ – ističe Tea čiji će proizvodi biti sigurni za korištenje baš svima.

Rozana Kodilja Migleš

Rozana Kodilja i sama ima rozaceju te ju je njena priča inspirirala da svojim proizvodima pomogne svima onima koji se s istim izazovom susreću.

“Rose Hidra Calm je lagana dnevna krema, s probioticima i aktivnicama koje će dati 24 h hidrataciju, ublažiti crvenilo i umiriti nadraženu kožu,” – kaže Rozana koja je proizvod nazvala „Rosa“ te spojila sastav, namjenu i vlastito ime.

Ana Vidović

„Realno, danas se može svugdje i svašta naučiti i vidjeti. Ali ovakvo iskustvo stručnosti, znanja, ljudske topline, gostoprimstva, dostupnosti cijelog tima nisam očekivala i iskreno još sam u pozitivnom šoku.“ – kaže Ana koja živi u Zadru te je u neprestanom doticaju s turistima. Na mentorski je stigla kako bi kreirala posebne i razigrane proizvode koje će turisti rado ponijeti za uspomenu i kao poklone najmilijima.

Katarina Gojdanić

„Moj prvi proizvod predstavlja svojevrsnu inovaciju jer se radi o neurokozmetici, području u kojem se povezuju koža i mozak kroz nekoliko sustava na temelju aktivnih sastojaka ljekovitih biljaka koje poboljšavaju funkciju neurona u koži, pružaju dobrobiti koži i usporavaju starenje te istovremeno pozitivno utječu na raspoloženje i emocionalno stanje osoba pod stresom.“ – kaže nam Katarina kojoj je područje mentalno-emocionalnog zdravlja važno, a njime se bavim dugi niz godina. Inovacija koja stiže spojit će, kako kaže, sve njene ljubavi.

Ana Grbac

„BotoxLift je više od kozmetike, to je level pro u skin care-u. Serum s instant lifting učinkom, međutim najvažnije da ima i dugotrajni učinak na zatezanje lica, smanjenje mimičkih bora, popunjavanje dubokih bora. Koristan za sve one koji se NE žele podvrgnuti estetskih zahvatima, ali ipak žele zategnuti lice.“ – kaže Ana koja ističe kako će proizvode ipak voljeti i oni koji na te tretmane idu jer će produžiti učinke zahvata.

Iva Atlija

„Mentorski program u cijelosti je nadmašio moja očekivanja. Osim strukturiranog pristupa definiranju, formuliranju i stavljanju u promet proizvoda, kroz obvezna i gostujuća predavanja dobili smo velik broj nevjerojatno korisnih savjeta od kojih je većina primjenjiva ne samo na poslovanje u području kozmetike, nego i na poduzetništvo općenito. Atmosfera na Mentorskom programu bila je izuzetno ugodna, a svi predavači stručni i neposredni u komunikaciji,“ – kaže Iva koja je kreirala liniju krema za lice u krutom obliku koje se u dodiru s vodom pretvaraju u njegujuću emulziju na koži. Njen proizvod namijenjen je potrošaču koji je svjestan utjecaja svojih navika i izbora na naš planet, ali istovremeno nije spreman napraviti kompromis u pogledu kvalitete.

Od neurokozmetike, rozaceje, inovacije u turizmu pa sve do waterless ekološkog pristupa – ova grupa donijela je novi val svježine i radosti u naše prostorije. Na svakog smo polaznika svim srcem ponosni i s ljubavlju i entuzijazmom – zatvaramo prvo poglavlje njihovog putovanja.

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.