U kreiranju kozmetike, miris je nešto na što još uvijek 95% žena reagira prije kupnje, ako naravno ima mogućnost isprobati.

Postoji nekoliko načina koji se koriste kako bi proizvod imao ugodan miris, a to su ili eterična ulja ili kozmetički mirisi. Naravno i treći bez mirisa. Svaki proizvođač i svatko tko se bavi izradom, proizvodnjom ili samo formuliranjem; prema određenim kriterijima, odlučuje koji će koristiti. Ponekad su eterična ulja izvrsna, još ako imate i poznajete umijeće kreiranja mirisa, no ponekad ih izbjegavamo zbog određenih alergena. S druge strane kozmetički mirisi daje puno veći spektar nota i jednako su, čak i više zastupljeni.

Dugo sam tražila i puno istraživala note mirisa, te došla do jako lijepih nota, koje su evo sada ponovno dostupne i nekako baš odgovaraju ovom vremenu zime, blagdana i poklona. Bit će izvrsni u mirisnim maslacima, losionima za tijelo, kremama za ruke, pa čak i šamponima i maskama.

Pink Pepper&Vanilla topli je i nježni miris, kojem su gornje note rozi papar, bergamot i tamjan i oni se prvi osjete prilikom nanošenja proizvoda na kožu. Srednju notu čine ruža, jasmin i ylang ylang, koji su blagi i osjetit ćete ih tek nakon nekih 10-tak minuta. Donju ili bazičnu notu čini vanilija i benzoin, koji svojim dubokim i bogatim mirisom zaokružuju ovaj topli miris.

Chesnut&Woods je miris kišnog dana, hodanja po lišću i pečenih kestena, onako vrućih u papiriću. Njegove gornje note su rozi papar i borovica, koji mu daju svježinu, poput kiše. Srednja nota je kesten, dok donju notu čini šuma, lišće koje šuška pod nogama i tišina prije nego priroda krene na počinak-zimu.

Isprobajte ih, uživat ćete!
Vaša Mireille.

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.