Dragi svi,

Ova Nova godina započela je sasvim drugačije u odnosu na očekivano. Bili smo i dalje smo odvojeni od naših starijih članova obitelji, proslave su bile bez prijatelja, nismo se družili u restoranima, pili kuhano vino itd.

No, zapitajmo se neophodno li je sve ovo za ispunjen dan, za ono što ne vidimo, za onu srž u nama i za pružanje bezuvjetne ljubavi, kako drugima, tako i sebi. Nismo li ponekad blještavilo predbožićnih dana koristili kao bijeg od stvarnosti? Nismo li pomahnitalo kupovanje darova koristili u zamjenu za vrijeme koje nismo mogli odvojiti za tu osobu? Jesmo li zaista sami sebe uvjerili da je sreća jednaka brojkama na računu? Ili je sreća ipak nešto drugo?

Možemo tražiti odgovore u predviđanjima, prorocima, prirodi, ali sami sebe trebamo zapitati tko smo, što radimo i koji su nam motivi… Pokušajte se otisnuti iz materijalnog svijeta i uđite, bar na mali trenutak u sebe u postavite si ova pitanja. Meni su ona itekako pomogla, upravo u trenutku koji me usporio s 300 km/h na 30 km/h

Želim Vam mirnu i zdravu 2021. godinu uz mnoštvo blještavila, šarenih lampica u srcu, proslava zahvalnosti i poklon paketića ljubavi.

Koristim ovu priliku da Vam se svima zahvalim na svim dosadašnjim narudžbama i ujedno ispričam ako je došlo do nekih propusta, bili su nenamjerni i dat ćemo sve da se oni ne ponove.

Što je kod nas novo za početak godine?

ULJE SJEMNEKI NARA I ULJE SJEMENKI ŠLJIVE

Ulje sjemenki nara ili šipka generira sve veći interes, a poznato je u kozmetičkoj industriji zbog iznimnog sadržaja punicične kiselina (omega-5) koja, između ostalog, ima i protuupalno djelovanje. Uz fitosterole i vitamin E spada u sastojke koji se koriste u anti-age tretmanima i jedno je od prvih izbora u razvoju luksuzne kozmetike – potiče sintezu kolagena i zaglađuje kožu.

Jedno od meni najomiljenijih ulja je ulje sjemenki šljive koje bi Vam preporučila čak ako ne izrađujete kozmetiku. Koristite ga kao zadnji korak svoje večernje beauty rutine u obliku par kapi koji ćete nanijeti nakon noćne kreme. Noću ćete uživati u mirisu, dok će koža biti zahvalna na nutritivnim sastojcima koji će je regenerirati, hidratizirati i zaštititi od slobodnih radikala

Na poklon Vam šaljemo novi emulgator Emulgade SE-PF uz svaku narudžbu iznad 300,00 kn u periodu od 12. do 18. siječnja 2021. godine. Emulgade SE-PF koristi se u izradi vrlo inovativnih i zanimljivih emulzija kao npr. „cream-to-water“ koja se odmah nakon nanošenja na kožu pretvara u vodicu.

Do sljedećeg puta,
Mirela.

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.