Sadrži:

  • Provitamin B5 (d-panthenol)

Formulacija Pjenica za pranje lica s provitaminom B5 je proizvod za čišćenje i njegu kože koji sadrži aktivni sastojak, provitamin B5, poznat i kao pantenol. Provitamin B5 je popularan sastojak u kozmetici zbog svojih mnogobrojnih blagodati za kožu. Evo nekoliko ključnih informacija o pjenici za pranje lica s provitaminom B5:

Hidratacija i vlaženje: Provitamin B5 ima sposobnost privlačenja vode, što znači da pomaže u održavanju hidratacije kože. Pjenica koja sadrži ovaj sastojak može pomoći u očuvanju vlage u koži, čineći je mekom i glatkom, bez osjećaja zatezanja.

Smiruje i obnavlja kožu: Provitamin B5 ima protuupalna svojstva i može pomoći u smirivanju iritirane ili crvene kože. Također potiče proces obnove kože i može pomoći u bržem zacjeljivanju manjih oštećenja kože.

Čišćenje i uklanjanje nečistoća: Pjenica za pranje lica sadrži blage tenzide koji pomažu u uklanjanju nečistoća, viška masnoće i šminke s površine kože. Provitamin B5 dodaje dodatnu prednost čišćenja, ostavljajući kožu hidratiziranom i obnovljenom nakon čišćenja.

Pogodna za sve tipove kože: Pjenica s provitaminom B5 obično je nježna i pogodna za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Ova formulacija ne isušuje kožu kao neki drugi proizvodi za čišćenje.

Da biste koristili pjenicu za pranje lica s provitaminom B5, nanesite malu količinu proizvoda na dlanove i nježno masirajte lice kružnim pokretima. Zatim isperite temeljito toplom vodom i osušite lice tapkajućim pokretima ručnikom.

Pjenice za pranje lica s provitaminom B5 mogu biti odličan dodatak vašoj dnevnoj rutini njege kože, osobito ako tražite proizvod koji će čistiti i hidratizirati kožu istovremeno.

Faza NAZIV SIROVINE KOLIČINA SIROVINE U PROIZVODU/g
B Coco glucoside 15
B Glicerin 3
A d-panthenol 1
B Geogard 221 0,6
A Voda 80,1
C ac.citricum 0,3
TOTAL 100

Izrada: d-panthenol otopite u vodi, te dodajte ostale sastojke faze B. Na kraju podesite pH dodatkom limunske kiseline, kako bi bio 4,0-5,0.

Puniti isključivo u foam bočice.

Okvirna cijena: 150 ml – 0,90 eur + pdv
Stupanj kompliciranosti: jednostavno

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.