Sadrži:

 • Ulje lješnjaka koje regulira lučenje sebuma
 • Ulje jojobe koja pomaže u zadržavanju vlage
 • Skvalan koji kožu čuva od transepidermalnog gubitka vlage
 • Cytobiol Iris A2 aktivnicu koja sadrži ekstrakt irisa (adstringent, protuupalno djelovanje), Vitamin A (poznatiji kao retinol, regulacija sebuma, regeneracija kože) i cink (regulacija sebuma, antibakterijsko djelovanje).

Ova formulacija namijenjena je problematičnoj koži, koži sklonoj pojavi akni, masnoj koži i drugim kožnim nepravilnostima. Kombinira dva ključna sastojka, cink i vitamin A.

 1. Pomaže kontrolirati pojavu akni i lučenja seruma: cink je poznat po svojim antibakterijskim svojstvima i sposobnosti reguliranja proizvodnje sebuma. Gel-krema s cinkom pomaže u suzbijanju rasta bakterija koje uzrokuju akne te smanjuje prekomjernu masnoću na koži, što može rezultirati čišćom i manje masnom kožom.
 2. Potiče obnovu kože: vitamin A ključan je za poticanje obnove kože. On pomaže u smanjenju mitesera, poboljšava teksturu kože i potiče ravnomjernu pigmentaciju.
 3. Hidratacija i umirivanje: ova formulacija gel-kreme, osim što pomaže u kontroli akni i masnoće, sadrži hidratantne sastojke i umirujuće tvari. To znači da će koža biti hidratizirana i manje nadražena.
 4. Prevencija ožiljaka: redovita upotreba proizvoda s vitaminom A može pomoći u sprečavanju nastanka ožiljaka od akni. Pomaže u bržem obnavljanju kože, čime se smanjuje vjerojatnost da će se ožiljci formirati.

Gel-krema je oblik kreme koji ne ostavlja osjećaj težine ili masnoće na koži, što je čini prikladnom za sve tipove kože, posebno za masnu i mješovitu kožu. Unatoč svojoj laganosti, pruža hidrataciju koja je važna za očuvanje zdrave kože. Sadrži vodu i hidratantne sastojke koji pomažu u održavanju optimalne razine vlažnosti kože.

Izrada:

 1. Fazu A izvagati i promiješati u staklenoj čaši.
 2. Dodati fazu B i emulgirati.
 3. Dodati fazu C i emulgirati.
 4. Puniti u lončiće

Napomena: za ovu izradi nije Vam čak potreban niti mikser, sve možete izraditi ručno
Stupanj kompliciranosti: 1

Preuzmite formulaciju (PDF)
Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.