Dragi čitatelji,

Na mnogobrojne upite i vrlo često komentiranje usko povezanih proizvoda za čišćenje i pranje kože sa sredstvima za čišćenje kuće, napokon smo osmislili edukaciju prirodnih sredstava za čišćenje kuće.

“Low Tox” pokret predstavlja filozofiju i pristup životu usmjeren na smanjenje izloženosti toksinima u svakodnevnom životu kako bi se poboljšalo zdravlje i dobrobit svakog pojedinca. Ovaj pokret potiče svjesnost o toksičnim kemikalijama i supstancama koje se nalaze u hrani, proizvodima za njegu tijela, kućnim kemikalijama i okolišu, te promovira alternativne, prirodne proizvode i načine života. Na ovoj edukaciji tema nam su nam proizvodi za čišćenje kuće.

“Low Tox” domaćinstva koriste prirodne i ekološki prihvatljive proizvode za čišćenje kako bi smanjili izloženost kemikalijama koje se često nalaze u konvencionalnim kućnim kemikalijama, a za posljedicu nemaju samo loš utjecaj na naše zdravlje, već i na okoliš. Ovaj pokret promovira svjesnost o očuvanju okoliša i smanjenju ekološkog otiska. To uključuje smanjenje otpada, recikliranje i podršku održivim praksama. “Low tox” pristup također potiče obrazovanje i svijest o toksičnim tvarima i njihovom utjecaju na zdravlje. Njegova suština leži u svjesnom izboru proizvoda i praksi koje smanjuju izloženost potencijalno štetnim kemikalijama. To može rezultirati poboljšanjem zdravlja, smanjenjem rizika od bolesti i podržavanjem očuvanja okoliša.

Na „Low Tox“ edukaciji učimo o sredstvima za čišćenje kuće i ima li poveznice u sastavu sa sredstvima za osobnu higijenu.

Pokazno izrađujemo:

  • sprej protiv grinja
  • prah za čišćenje tepiha
  • pastu za poliranje keramičkih dijelova kupaonice
  • tablete za perlicu suđa
  • tekućinu za odmašćivanje svih površina, pa i pećnice
  • tekuće sredstvo za pranje posuđa
  • waterless sredstvo za pranje posuđa
  • sprej protiv kamenca
  • sprej za pranje stakla

*Jedan kupac može ostvariti pravo jednu besplatnu ulaznicu. Za ostvarenje besplatne ulaznice, potrebna je jedna kupnja u iznosu većem od €40,00. Skupna mjesečna potrošnja se ne računa. Period za ostvarenje prava na besplatnu ulaznicu je od 21. rujna do 12. listopada. Ulaznice su poklon i nisu na prodaju.

Kako do besplatne ulaznice?

Kupnjom u vrijednosti 40,00 eura na našem web shopu ostvarujete pravo na besplatan ulaz edukacije. Uživo i on-line putem Zoom aplikacije.

Low Tox edukacija
17.10.2023., Zagreb od 17-20 sati.
(radionicu možete pratiti i putem Zoom aplikacije)

Svi kupci koji ostvare uvjet za besplatnu ulaznicu bit će obaviješteni putem e-pošte prije edukacije.

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.