Sadrži:

  • Lift Oleoactif – Multi-lifting effect
  • Diam Oleoactif – Anti-inflamm’aging – ekstrakt kore hrasta plutnjaka

Antioksidantivna svojstva: Ekstrakt kore hrasta plutnjaka bogat je antioksidansima koji pomažu u zaštiti kože od oksidativnog stresa uzrokovanog slobodnim radikalima. Antioksidansi pomažu u prevenciji oštećenja stanica kože i doprinose očuvanju zdravog izgleda.

Iako je radi o vrlo specifičnom obliku gela za lice, Bouncy gel ima laganu i brzo upijajuću teksturu koja ne ostavlja osjećaj težine na koži, pa je idealan za osobe koje ne vole teške ili masne proizvode za njegu kože. Unatoč svojoj laganoj teksturi, bouncy gel pruža učinkovitu hidrataciju koži. Sadrži vlagu i održava ravnotežu hidratacije, što je ključno za očuvanje zdrave i sjajne kože. Ovaj oblik sadrži jako malo lipida, pa kožu čini matiranom i smanjuje sjaj, što je odlično za osobe s masnijim tipom kože. Lagana tekstura bouncy gela čini ga izvrsnom podlogom za šminke.

Ključni sastojak Lift Oleoactif-a je biljka Spilanthes acmella koja sadrži alkamid spilanthol. Evo kako spilanthol može djelovati na kožu lica:

  • Opuštanje mišića: Spilanthol ima svojstvo opuštanja mišića kada se primjenjuje na koži. To može rezultirati smanjenjem vidljivosti bora i finih linija, posebno oko očiju i usana.
  • Poboljšanje tonusa kože: Spilanthes acmella može pomoći u poboljšanju tonusa kože i čini kožu čvršćom i elastičnijom. To može rezultirati mlađim i zategnutijim izgledom kože lica.
  • Protuupalno djelovanje: Biljka također sadrži spojeve s protuupalnim svojstvima, što znači da može pomoći smiriti crvenilo, upalu i iritaciju na koži lica. To je posebno korisno za osobe s osjetljivom kožom ili problematičnom kožom.
  • Antioksidativna svojstva: Spilanthes acmella također sadrži antioksidanse koji pomažu u zaštiti kože od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima. Antioksidanti pomažu u očuvanju zdrave i mladolike kože.
  • Potiče mikrocirkulaciju: Alkamid spilanthol može potaknuti mikrocirkulaciju krvi u koži lica, što može rezultirati boljim opskrbljivanjem hranjivim tvarima i kisikom u kožnim stanicama, što doprinosi zdravijem i svježijem izgledu kože.
Izrada:

Fazu A pripremiti tako da Olivem 2020 i vodu energično miješamo mikserom, te polako dodajemo ostale dijelove faza, s time da prethodno Diam moramo malo zagrijati na kupelji.

Okvirna cijena za 50g: 1,89 EUR + PDV
Stupanj kompliciranosti: jednostavno
Preuzmite formulaciju (PDF)
Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.