Discover Cosmetic Serums – Edukacija

Dobrodošli na edukaciju “Istražite Kozmetičke Serume” – sveobuhvatan pristup otkrivanju najnovijih inovacija i trendova u svijetu kozmetičkih seruma. S oduševljenjem vas pozivamo na putovanje kroz fascinantan svijet seruma, gdje ćemo istražiti ne samo najnovije tehnološke napretke, već i prilike za stvaranje personaliziranih i visokoučinkovitih formulacija.

U ovoj edukaciji, fokusirat ćemo se na praktičan pristup učenju, pružajući vam priliku da istražite, eksperimentirate i stvorite vlastite formulacije seruma. Kroz pokazne radionice, imat ćete priliku upoznati  različite sastojke, a kako biste razumjeli kako svaki sastojak doprinosi konačnom proizvodu.

Naš cilj je osnažiti vas s novim znanjem i vještinama koje ćete moći odmah primijeniti u praksi. Tijekom ove edukacije, izradit ćemo čak 6 različitih formulacija seruma, istražujući njihove jedinstvene karakteristike i primjene.

Pripremite se ući u svijet inovacija, kreativnosti i izvrsnosti u formuliranju seruma. Budite spremni za dinamično iskustvo u kojem ćete otkriti nove perspektive i inspiraciju za vaše buduće projekte u kozmetičkoj industriji.

Dobrodošli u svijet istraživanja kozmetičkih seruma – zajedno ćemo stvoriti budućnost ljepote!

Formulacije koje obrađujemo:

 • Vitaminski serum za blago posvjetljivanje kože lica
 • Bogati serum za učvršćivanje kože lica i vrata
 • Lagani serum za pubertetsku kožu lica
 • Emulzijski serum za laganu eksfolijaciju lica
 • Gel-serum za extra hidrataciju kože lica
  + Serum za vlasište
Kada: 24.04.2024., 18:00 do 20:00
Gdje: On-line putem Zoom aplikacije
Cijena: 40,00 eur

Discover Cosmetic Serums – MasterClass

Dobrodošli na naš MasterClass pod nazivom “Istražite Kozmetičke Serume”!

Ovaj intenzivni tečaj je osmišljen kako bismo vas uputili u najnovije inovacije u području kozmetičkih seruma te vas potaknuli na stvaranje vlastitih formulacija koje će oduševiti vaše klijente. Kroz interaktivnu edukaciju i predavanje, istražit ćemo najnovije trendove i tehnike u formulaciji seruma, pružajući vam uvid u najefikasnije sastojke i strategije personalizacije.

Jedinstvenost ovog Master Classa leži u tome što će svaki polaznik imati priliku pod vodstvom naših stručnjaka izraditi čak šest formulacija seruma. Ovo nije samo prilika za učenje, već i za praktično iskustvo i eksperimentiranje, omogućujući vam da stvorite proizvode koji odražavaju vašu kreativnost i stručnost.

Očekujte duboko uranjanje u svijet kozmetičkih seruma, gdje ćemo istražiti sve, od najnovijih trendova do ključnih sastojaka i tehnologija. Na kraju ovog Master Class-a, bit ćete opremljeni znanjem i samopouzdanjem za daljnje istraživanje i stvaranje vlastitih inovativnih formula.

Pripremite se za inspirativno putovanje u svijet kozmetičke inovacije. Krenimo zajedno u istraživanje kozmetičkih seruma!

Zajedno izrađujemo:

 • Vitaminski serum za blago posvjetljivanje kože lica
 • Bogati serum za učvršćivanje kože lica i vrata
 • Lagani serum za pubertetsku kožu lica
 • Emulzijski serum za laganu eksfolijaciju lica
 • Gel-serum za extra hidrataciju kože lica
  + Serum za vlasište
Kada: 27.04.2024., 11:00 do 14:00
Gdje: Edukativni centar Lively Pharm, Velika cesta 99, 100020 Novi Zagreb
Cijena: 105,00 eur
*Ograničeno na 12 osoba
Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.