Oléoactif® su nova generacija bioaktivnih kompleksa ekstrahiranih uljem. Oni su prvi 100% prirodni i bio certificirani kozmetički aktivni sastojci sa znanstveno dokazanim učinkom i in vitro i in vivo.

Oléoactif® nastaju korištenjem biljnog ulja za prijenos biološkog otiska biljke izravno u kompleks na bazi ulja. Oni su stabilni, neoksidirani, visoko koncentrirani biomimetički aktivni sastojci koji se lako formuliraju u gotovo sve kozmetičke proizvode.

Inci: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Avena Sativa Kernel Oil, Bacillus Ferment
Preporučena koncentracija: 0,5 – 5%
Opis: uljno topiva gusta tekućina, Ecocert
Način korištenja: u masnoj fazi prije emulgiranja ili na kraju procesa formuliranja ili izravno u bezvodnim formulama.
Primjena: njega kože lica, tijela i ruku, njega kose, njega za muškarce, u sredstvima za pranje (gelovima i šamponima) / Skin microbiome care / Post prebiotic care

BIOME Oléoactif® prvi je sastojak dobiven ekstrakcijom rijetkih lipida iz divljeg ekstremofilnog mikroorganizma, koji služi za dobrobit koži i njenom mikrobiomu. Među tim lipidima nalazi se i izo-C15 masna kiselina, specifična za bakterije, koja se prvi put koristi u kozmetici i osobnoj njezi. Na raskrižju bakterijskog i biljnog svijeta, BIOME Oléoactif® jača integritet epidermalne barijere i čuva mikrobiom zdrave kože kako bi spriječio nelagodu i patogena stanja kože. Dobiven patentiranom Oléo-éco-ekstrakcijom, ovaj aktivni sastojak je kompleks za poboljšanje stanja kože s certifikatom COSMOS, potpuno siguran s dokazanom učinkovitošću u malim dozama.

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.