Prošli vikend bio je živahan u Mireille prostorijama. Radionice su bile užarene, a u nedjelju su nam stigli gosti. 9 fantastičnih polaznica završilo je svoje putovanje od nule do novog kozmetičkog proizvoda, a savladale su baš sve – od anatomije kože sve do financija, marketinga pa do zakonskih regulativa i izrade same kozmetike te svečanog predstavljanja, a pred njima je i analiza te lansiranje proizvoda na tržište. 

Na svečanom predstavljanju Mirela je istaknula kako posljednje statistike pokazuju da 92 % novca potrošenog na kozmetiku u Hrvatskoj odlazi na strane proizvođače, ali – vrijeme je za promjenu. A inovacije i novi trendovi izrađeni unutar mentorskog programa te strast (budućih) vlasnica regionalnih beauty brendova te podrška blogera, novinara i marketingaša koju su unutar programa stekli – ukazuje na to da je pred proizvođačima prava prilika. 

A što se to radilo i kakvi nas novi proizvodi očekuju?

Božica Belina

“Kako već dugi niz godina radim u ljekarni i aktivno sudjelujem u osmišljavanju raznolikih receptura za svoje pacijente, bilo za kozmetiku, bilo ljekovitih, razvila sam veliki afinitet prema izradi takvih pripravaka. Jedina logična ideja, uz strast prema prirodi i mediteranskom načinu života, bila je inspiracija da upišem mentorski program i krenem slijediti svoje snove i ostvarivati ciljeve.” – istaknula je Božica koja je u mentorskom razvila kompletnu slow age liniju kozmetike sastavljenu od pjene za čišćenje lica, seruma i kreme. 

“Ovaj program pružio mi je širinu pogleda na oblikovanje pripravaka koje ne bih imala prilike drugdje stjecati.” – istaknula je Božica koja svojom kozmetikom želi poručiti da se svaka žena u svom tijelu treba osjećati kao boginja, a kozmetika pritom treba služiti kao alat na tom putu.

Jasminka Šarić

Jasminka je u svijetu kozmetike već desetak godina, a u mentorskom programu razvila je dva potpuno nova proizvoda. “Mentorski program pomogao mi je steći nova znanja  i samopouzdanje koje je rezultiralo stvaranjem čak 2 nova inovativna proizvoda koja će se uskoro naći na tržištu.” – kaže vlasnica brenda Allianthe koja je u programu razvila kupku u prahu za stopala kod osoba sa suhom i osjetljivom kožom te osobama koje boluju od dijabetesa i dijabetičkog stopala te balzam s probioticima koji služi njezi stopala kod osoba s dijabetesom. 

Sanja Kovačićek

“Mentorski program je bio ljubav na prvi pogled. Htjela sam detaljno naučiti i proći svaku temu kako bi se na ispravan način proizvod plasirao na tržište.” – kaže Sanja koja je u programu stvorila proizvod kakav se na našem tržištu dosada nije našao. Napravila je jedinstveni proizvod 3u1 koji će brzo stilizirati i ukrotiti mladu kosu, a ujedno njegovati i dati antioksidativno djelovanje protiv plavog svjetla i urbanog onečišćenja, bez štetnih sastojaka i parfema kao što većina proizvoda to sadrže. 

“Mirela je najbolja mentorica na svijetu, uvijek spremna pomoć i dati konstruktivan prijedlog. Puno toga sam naučila u ovom programu i dalje učim, a vrijeme će pokazati gdje će me ovo iskustvo odvesti.” – ističe entuzijastična Sanja čiji je proizvod već s prvim objavama na društvenim mrežama izazvao brdo reakcija. 

Snježana Juričić

Kozmetičarka Snježana je htjela proizvod za kućnu njegu koji bi klijentima omogućio da salonski efekt potraje što duže. “Smisao je da žena dobije za doma baš ono što joj koži u tom trenutku treba, a ne da istražuje drogerijske proizvode i time “fula” u odabiru, potroši vrijeme i novac, a rezultat ne da izostane nego pokvari ono što se postiglo tretmanom u salonu.” – ističe Snježana koja je rekorderka u broju formuliranih proizvoda u ovom krugu programa, a mnogi su privukli pažnju atraktivnim i modernim aktivnicama i vrhunskim teksturama. 

Danijela Šivak

“Iako već imam svoju marku kozmetike i bavim se tim područjem već neko vrijeme, htjela sam utvrditi znanje i dobiti informacije koje je ponekad zaista teško dobiti. Ovim sam programom dobila sigurnost koja mi je bila potrebna i napokon imam podršku koja mi je nedostajala.” – istaknula je Danijela koja u svojoj ponudi već ima divne proizvode bogate vrhunskim sastojcima poput magarećeg mlijeka, jojobe i puževe sluzi.

Ivana Gabre

Ivana Gabre, velika pobornica low tox života, u grupi poznata po visokim standardima u odabiru svojih sastojaka fokusirala se na ženstvenost i brigu o sebi i intimnim dijelovima tijela. Njeni proizvodi za intimnu njegu premium su formulacije kakvih na tržištu zaista nema, a kroz takav proizvod imat će priliku dizati svijest o ovim vrlo bitnim temama koje su još uvijek u našem društvu veliki tabu.

 “Sudjelovanje na mentorskom je zadovoljilo moja očekivanja i ciljeve. Kako se kraj približavao, sve što je smo prolazili do tad, je itekako imalo smisla.” – rekla nam je farmaceutkinja. 

Zvjezdana Veselinović

Da Mireille mentorski odjekuje i u regiji poručila je Zvjedana koja je na program stigla iz Bosne i Hercegovine tražeći za sebe – nešto jedinstveno. 

“Na razvojnom dijelu je bila jedna predivna, kreativna i radna energija i atmosfera koja je naše proizvode sigurno učinila još boljim. Zahvalna sam sto sam upoznala sjajne žene sa genijalnim idejama.” – istaknula je Zvjezdana čija će linija dotaknuti još jedan veliki tabu – seksualnost. Njen Sexy slider je jedna vrsta kozmetičke igračke, koja ujedno njeguje i hidrira osjetljivo intimno područje.  Ima ulogu i lubrikanta jer sadrži, pored ulja i maslaca, biljni silikon te štiti pri trenju. Bit će, ne sumnjamo, riječ o proizvodu za pamćenje. 

Lana Vitas

“Ovako sveobuhvatni program je zapravo puno više nego što sam očekivala jer osim znanja dobila sam već spreman proizvod za laboratorijsko testiranje, mentorsku potporu u svakom trenutku do sada, a i dalje, povezala sam se s krugom zaista divnih žena (i muškaraca).” – istaknula je još jedna farmaceutkinja koja je u mentorskom programu došla do praga ostvarenja svojih želja. 

“Radila sam na proizvodima od fermentirane maline. Fermentirana kozmetika je jako zanimljiv smjer budući da fermentirani kozmetički sastojci imaju bolju apsorpciju i veću količinu aktivnih tvari. Također sam željela biljku koja raste u mojim krajevima (Slavonija). Fermentirana malina je idealan spoj ove dvije stvari.” – kaže Lana koja je hrabro ispratila novi veliki trend u svijetu kozmetike.

Bit će ovo brendovi koje će voditi žene podržane znanjem, radom tima i brigom o detaljima. A znanje je – osnova samopouzdanja i maštovitosti. Veselimo se mikropotresima uzbuđenja na regionalnoj beauty sceni, a cijeli će tim za naše mentorce navijati svim srcem!

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.