Dobro došli na edukaciju “Natural and Harm-Free Cosmetics for Healthy Baby Skin”! Ova radionica je posvećena istraživanju i razumijevanju prirodne i neškodljive kozmetike prilagođene njezi osjetljive dječje kože. S obzirom na sve veću svijest o važnosti upotrebe sigurnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima, želimo vam pružiti znanje i vještine kako biste se upoznali sa sastojcima proizvoda koji su ne samo učinkoviti, već i prijateljski nastrojeni prema zdravlju vašeg djeteta.

U današnjem svijetu gdje se susrećemo s različitim kemikalijama u mnogim proizvodima, posebno je važno pronaći alternative koje podržavaju prirodnu ravnotežu kože, a istovremeno ne uzrokuju iritacije ili štetne učinke. Kroz našu edukaciju, imat ćete priliku dublje razumjeti potrebe dječje kože, istražiti prirodne i neškodljive sastojke koji potiču njezinu zdravu ravnotežu te naučiti pravilno kombinirati i koristiti ove sastojke kako biste stvorili vlastite proizvode.

Pridružite nam se u ovoj inspirativnoj avanturi u svijet neškodljive kozmetike i zajedno ćemo otkriti kako njegovati zdravlje i ljepotu dječje kože na održiv i neinvazivan način.

Kada? 11. ožujka 2024. godine u 18:00 sati
Gdje? Na adresi Velika cesta 99, 10020 Novi Zagreb ili putem Zoom-a
Koliko traje? 2 sata i 30 minuta
Cijena? 40,00 €

Edukacija je pokaznog karaktera i možete je pratiti on-line putem Zoom aplikacije, ali zbog doživljaja tekstura savjetujemo Vam da nam se pridružite uživo.

Kupite ulaznicu

Obrađujemo teme:

Teorijski dio:

  • Građa i uloga kože dojenčadi i beba
  • Sigurnosni kriteriji kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci ispod 3. godine života

Pokazni dio:

  • Formulacija: Tender Care Skin Cleanser
  • Formulacija: Calm Care Baby Oil Infusion
  • Formulacija: Tender Touch Diaper Care
  • Formulacija: Pure Calm Baby Body Cream
  • Formulacija: Gentle Motherhood Emulsion

Kupite ulaznicu

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.