Dobro došli na naš Master Class pod nazivom “Natural and Harm-Free Cosmetics for Healthy Baby Skin”! Ova edukacija predstavlja jedinstvenu priliku da uđete u svijet neškodljive kozmetike, posebno formulirane za nježnu kožu vaših najmlađih. Naš cilj je pružiti vam temeljno razumijevanje o tome kako odabrati i kombinirati sigurne, prirodne i neškodljive sastojke kako biste stvorili i upoznali visokokvalitetne proizvode koji potiču zdravlje i blistavost dječje kože.

Ovaj Master Class nije samo teoretska edukacija; to je interaktivno iskustvo gdje ćete, pod stručnim vodstvom, imati priliku stvarati neškodljive formulacije. Naučit ćete korake u izradi proizvoda, razumjeti važnost odabira odgovarajućih sastojaka, i steći uvid u procese koji omogućuju stvaranje kozmetike koja je ne samo učinkovita, već i potpuno sigurna za upotrebu na osjetljivoj bebinoj koži. Očekujte ne samo stjecanje znanja, već i praktično iskustvo koje će vam omogućiti da samostalno procijenite i odaberete kvalitetnu i neškodljivu kozmetiku za vaše najmlađe. Uživajte u ovoj avanturi i prirodnoj njezi i pomozite svojoj bebi da raste u zdravoj i sretnoj koži!

Kada? 16. ožujka 2024. godine u 13:00 sati
Gdje? Na adresi Velika cesta 99, 10020 Novi Zagreb
Koliko traje? 3 sata
Cijena? 105,00 €
Max polaznika: 12

Sve formulacije izrađujemo u količini od 100 g i nosite ih kući.

Edukacija nije namijenjena početnicima, potrebno je osnovno znanje izrade kozmetike. Edukacija se ne snima i nije dostupna putem Zoom-a.

Kupite ulaznicu

Obrađujemo teme:

Teorijski dio:

  • Građa i uloga kože dojenčadi i beba
  • Sigurnosni kriteriji kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci ispod 3. godine života

Praktični dio:

  • Formulacija: Tender Care Skin Cleanser
  • Formulacija: Calm Care Baby Oil Infusion
  • Formulacija: Tender Touch Diaper Care
  • Formulacija: Pure Calm Baby Body Cream
  • Formulacija: Gentle Motherhood Emulsion

Sve formulacije izrađujemo u količini od 100 g i nosite ih kući.

Kupite ulaznicu

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.