U svijetu kozmetičke industrije, konstantna potraga za savršenim sastojcima i metodama njegovanja kože nikada ne prestaje. S razvojem tehnologije i napretkom znanstvenih istraživanja, pred nama se otvaraju mogućnosti koje transformiraju način na koji pristupamo njezi kože, posebno kada je u pitanju zrelija koža i proces starenja.

Dobro došli u edukaciju koja ne samo da će vas uputiti u osnovne principe pro age kozmetike, već će vam predstaviti inovativne pristupe i revolucionarne sastojke koji mijenjaju paradigmu tradicionalne njege kože. Ova edukacija je osmišljena kako bismo vam pružili uvid u najnovija istraživanja, tehnologije i sastojke koji su pokazali izvanredne rezultate u potpori zdravom starenju kože.

U središtu naše edukacije je integracija novih generacija aktivnih sastojaka, poput peptida, prirodnih retinol-like sastojaka, određenih oblika hijaluronske kiseline, ekstrakata i drugih inovativnih komponenti koje ciljano djeluju na smanjenje vidljivosti bora, poboljšanje elastičnosti kože te poticanje prirodne regeneracije stanica. No, nije samo o sastojcima riječ; istražit ćemo i napredne tehnike primjene redoslijeda nanošenja proizvoda, formulacije proizvoda te prilagodbe individualnim potrebama kože.

Formulacije koje obrađujemo:

  • AgeDefy Facial Cleanser
  • AgeRejuvenate Pre-Serum Essence
  • AgeRevive Peptide & Hyaluronic Hydration Serum
  • AgeNourish Collagen Boost Cream
  • AgeLuxury Rich Oil Serum

Kada? 30.01.2024 od 18-20 sati na adresi Velika cesta 99, 10020 Novi Zagreb (novoopremljeni Lively edukativni centar). Parking osiguran.
Cijena: 40,00 eura (radionicu je moguće pratiti i on-line, a cijena uključuje materijale i popust 15% na korištene sirovine).

Edukacija je pokaznog karaktera.

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.