Želite li otkriti čarobne moći ruže i naučiti kako stvoriti vlastitu kolekciju kozmetičkih proizvoda inspiriranih ovim prekrasnim cvijetom? Pozivamo vas na našu edukaciju “Tajne ruže“ – DIY kozmetike gdje ćemo zajedno istražiti svijet prirodne ljepote i njene mirisne čarolije.

Ruža, simbol ljubavi i elegancije, nije samo cvijet koji osvaja svojim izgledom i mirisom, već je i neprocjenjiv sastojak u kozmetičkoj industriji. Na našoj edukaciji naučit ćemo kako koristiti različite sastojke bazirane na ruži, kao i esenciju u izradi vlastitih proizvoda za njegu kože.

Ruža je poznata po svojim hidratizirajućim učincima, umirujućim i antioksidativnim svojstvima, što je čini idealnom za njegu kože.

Osim praktičnog dijela, naučit ćemo i o blagotvornim učincima ruže na emocije i dobrobit. Ruža ima smirujući miris koji može pomoći opuštanju i smanjenju stresa, što čini našu edukaciju ne samo prilikom stvaranja proizvoda, već i prilikom uživanja u njihovim blagodatima.

Priključite nam se na edukaciji „Tajna ruže” kako biste stvorili vlastite kozmetičke dragulje i pronašli čaroliju ruže u svim njenim oblicima. Doživite ljepotu prirode i svoju vlastitu kreativnost na ovoj inspirativnoj radionici kozmetike.

Naučit ćete kako izraditi:

  • Tonik za lice s hidrolatom ruže
  • Serum s alpskom ružom
  • Hidratantna krema s esencijom ruže
  • Obnavljajući serum s uljem ploda divlje ruže
  • EDT Rose

Radionici se mogu pridružiti i početnici 😊
Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom istraživanju svijeta ruže!

19.11.2023. uživo putem Zoom aplikacije u 16:00 sati.

Ulaznicu za edukaciju kupite ovdje!

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.