Dobro došli na inspirativnu “Healthy Sunday”, jedinstvenu edukacija koja objedinjuje dva ključna aspekta zdravlja i ljepote – njegu mišića lica kroz cupping i važnost zdrave prehrane za vitalnost kože i tijela.

Lice, kao centar naše komunikacije i izraza, često odražava naš unutarnji doživljaj zdravlja. Upravo stoga, duboko razumijevanje mišića lica i njihove dinamike može pružiti transformacijski učinak na izgled i tonus kože. Kroz ovu edukaciju uronit ćemo u svijet anatomije mišića lica, istražujući kako cupping može potaknuti cirkulaciju, smanjiti napetost i pružiti koži mladenački sjaj.

No, ljepota ne dolazi samo izvana. Zdrava koža često je rezultat unutarnje ravnoteže, a prehrana igra ključnu ulogu u tom procesu. Stoga ćemo se u ovom programu usredotočiti i na važnost pravilne prehrane, istražujući kako odabrani nutrijenti mogu potaknuti zdravlje kože iznutra prema van.

Ali to nije sve! Kroz interaktivne sesije, praktične demonstracije i radionice izrade formulacija, naučit ćete kako kombinirati prednosti cuppinga i zdrave prehrane kako biste stvorili holistički pristup njezi kože. Otkrijte kako formulirati proizvode koji će podržavati i pojačavati učinke tretmana cuppinga, pružajući koži sve što joj je potrebno za blistav i zdrav izgled.

Pridružite nam se na “Healthy Sunday” i postanite dio ove dinamične zajednice posvećene poticanju prirodne ljepote, unutarnjeg zdravlja i holističkog pristupa njezi kože. Očekuje vas dan pun inspiracije, znanja i prilika za osobni i profesionalni rast.

Predavači

  • Barbara Komar, maser terapeut, aromaterapeut i yoga učitelj (Saznajte više o Barbari)
  • Nita Šarić, mag.nutricionizma, certificirani savjetnik za intuitivno hranjenje
  • Mirela Ilenić, fitoaromaterapeut, kozmetički formulator (Saznajte više o Mireli)

Informacije

Kada? 11.02.2024. od 10.00-13.00 sati na adresi Velika cesta 99, 10020 Novi Zagreb (parking osiguran)
Cijena: 25,00 eur (u cijenu je uključena cupping čašica koju nosite doma, 10 ml seruma za cupping)

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.