Rasprodano

Sleepy / 30 kapsula

Kvalitetnije spavajte i ostanite zdravi

SLEEPY je dodatak prehrani sadrži jedinstvenu i snažnu kombinaciju aktivnih sastojaka koji ubrzavaju uspavljivanje i olakšavaju održati miran san. Ne uzrokuju omamljenost nakon buđenja.

14,46 

Nema na zalihi

Prijavite se ispod kako biste bili obaviješteni kad proizvod bude ponovno dostupan.

SKU27005 Kategorija Oznaka

Namijenjen je svim odraslim osobama koje pate od nesanice, imaju teškoće prilikom usnivanja, često se bude tijekom noći i teško ponovno zaspu, imaju prekratak san, ujutro nakon spavanja se ne osjećaju odmorno.. Također, može pomoći svim osobama koje rade smjenski i/ili noćni rad koji im ometa ritam spavanja, mijenjaju vremenske zone i imaju simptome jet lag-a.

Nedovoljna količina i slaba kvaliteta sna onemogućuje tijelu oporavak što negativno utječe na radno, socijalno, fizičko, kognitivno i emotivno funkcioniranje. Prirodnu pomoć za kvalitetniji san mogu pružiti biljke koje djeluju na opuštanje i smirenje, te pomažu tijelu da lakše utone i dosegne dublje razine sna u kojima se kvalitetnije odmara i obnavlja dok suplementacija melatoninom može pomoći bržem uspavljivanju.

Melatonin je hormon kojeg naše tijelo stvara tako da prati cirkadijalni ritam i pripremi nas za spavanje. Sama sinteza melatonina opada kako starimo ali i pri izloženosti plavom svjetlu pred spavanje. Također, njegova primjena preporučuje se i pri dalekim putovanjima kako bi se olakšao prijelaz u druge vremenske zone i smanjili simptomi jet lag-a.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula):

  • Standardizirani ekstrakt Pasiflore sadrži 3,5% viteksina 250 mg
  • Standardizirani ekstrakt Kalifornijskog zlatnog maka sadrži 0,35% protopina 145 mg
  • Melatonin 1mg
  • Inulin 37,5 mg
  • Vitamin B1 1,1 mg (100% PU*)
  • Vitamin B2 1,4 mg (100% PU*)
  • Vitamin B6 1,4 mg (100% PU*)
  • Vitamin B12 2,5 µg (100% PU*)

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

Upute za upotrebu: Popiti 1 kapsulu pola sata do sat prije odlaska na spavanje.

Veličina: 30 vegetabilnih kapsula

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi ispod 25 °C. Čuvati od dohvata male djece.

Adena Natura brend

Adena Natura dodaci prehrani su inovativne višekomponentne formulacije pažljivo osmišljene kako bi se tijelu olakšalo postizanje prirodnog balansa što pridonosi zdravlju i vitalnosti cijelog organizma.

Proizvodi se mogu koristiti odvojeno ili međusobno kombinirati u svrhu prevladavanja akutnog i kroničnog stresa te izbjegavanja njihovih posljedica.

Proizvedeno u Hrvatskoj.