Rasprodano

Calma / 30 kapsula

Budite mirni i staloženi u svakoj situaciji

CALMA je dodatak prehrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju umirujućih biljnih ekstrakata i vitamina B skupine koji pružaju potporu organizmu pri izlaganju svakodnevnim stresnim izazovima.

14,86 

Nema na zalihi

Prijavite se ispod kako biste bili obaviješteni kad proizvod bude ponovno dostupan.

SKU27006 Category Tag

Namijenjena svim odraslim osobama koje su često izložene akutnim stresnim situacijama i psihičkim napetostima, a čije posljedice ometaju normalno funkcioniranje. Simptomi izloženosti akutnom stresu mogu biti pretjerani osjećaj straha, brige, uznemirenosti i panike, nervoza, osjećaj napetosti, nemogućnost koncentracije, tenzijska glavobolja, nelagoda u trbuhu, probavne tegobe, ubrzano kucanje srca, bol u prsima.

CALMA sadrži ekstrakte tri umirujuće biljke – matičnjak, lavandu i pasifloru koje imaju opuštajući učinak na živčani sustav. Smanjuju fizičku i mentalnu napetost što olakšava nošenje sa svakodnevnim stresnim situacijama. Ne izazivaju osjećaj omamljenosti i pospanosti pa se uz njih mogu staloženo obavljati svakodnevne obaveze.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

  • Standardizirani ekstrakt Matičnjaka sadrži 12% ružmarinske kiseline 400 mg
  • Ekstrakt Lavande 300 mg
  • Standardizirani ekstrakt Pasiflore sadrži 3,5% viteksina 100 mg
  • Inulin 67 mg
  • Vitamin B1 2,2 mg (200% PU*)
  • Vitamin B2 2,8 mg (200% PU*)
  • Vitamin B6 2,8 mg (200% PU*)
  • Vitamin B12 5 µg (200% PU*)

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

Upute za upotrebu: 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok, prema potrebi. Popijte u doba dana kada želite učinak opuštanja.

Veličina: 30 vegetabilnih kapsula

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi ispod 25 °C. Čuvati od dohvata male djece.

Adena Natura brend

Adena Natura dodaci prehrani su inovativne višekomponentne formulacije pažljivo osmišljene kako bi se tijelu olakšalo postizanje prirodnog balansa što pridonosi zdravlju i vitalnosti cijelog organizma.

Proizvodi se mogu koristiti odvojeno ili međusobno kombinirati u svrhu prevladavanja akutnog i kroničnog stresa te izbjegavanja njihovih posljedica.

Proizvedeno u Hrvatskoj.