Rasprodano

Cogny / 60 kapsula

Osnažite svoje kognitivne funkcije i pružite potporu svom kognitivnom zdravlju

COGNY je premium dodatak prehrani namijenjen za pamćenje i koncentraciju. Nudi nutritivnu dopunu osobama koje se nalaze u stanjima koja zahtijevaju potporu kognitivnog zdravlja.

36,50 

Nema na zalihi

Prijavite se ispod kako biste bili obaviješteni kad proizvod bude ponovno dostupan.

SKU27004 Category Tag

COGNY u svom sastavu sadrži nootropike, ekstrakte biljaka bakope i gotu kole te aminokiselinu teanin koja je prirodno zastupljena u zelenom čaju, za koje se smatra da mogu pozitivno djelovati na pamćenje, pažnju, percepciju, raspoloženje i druge kognitivne funkcije pružajući podršku i zaštitu moždanim stanicama i funkciji mozga.

Doprinosi kognitivnim funkcijama i mentalnim performansama u svakoj životnoj dobi. Mladima može olakšati proces edukacije, pridonoseći fokusu, koncentraciji i pamćenju, u srednjoj dobi pruža podršku kod mentalnih napora, procesiranja složenih informacija i donošenju odluka, a u poznijoj dobi doprinosi očuvanju kognitivnog zdravlja i ublažavanju posljedica starenja.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

 • Standardizirani ekstrakt Bakope sadrži 20% bakozida 450 mg
 • Teanin 200 mg
 • Standardizirani ekstrakt Gotu Kole sadrži 20% aziatikozida 100 mg
 • Inulin 45 mg
 • Cink 6,5 mg (65% PU*)
 • Vitamin B1 2,2 mg (200% PU*)
 • Vitamin B2 2,8 mg (200% PU*)
 • Vitamin B3 16 mg (100% PU*)
 • Vitamin B5 6 mg (100% PU*)
 • Vitamin B6 2,8 mg (200% PU*)
 • Vitamin B12 5 µg (200% PU*)

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

Upute za upotrebu: 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok, ovisno o osobnoj potrebi. U stanjima jakog mentalnog napora i oslabljenim kognitivnim funkcijama predlažemo dvije kapsule dnevno. Kao zaštita kognitivnog zdravlja predlažemo jednu kapsulu dnevno.

Veličina: 60 vegetabilnih kapsula

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, astme, emfizema, poremećaja probavnog i mokraćnog sustava te srčanih poremećaja, trudnicama, dojiljama i djeci.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi ispod 25 °C. Čuvati od dohvata male djece.

Adena Natura brend

Adena Natura dodaci prehrani su inovativne višekomponentne formulacije pažljivo osmišljene kako bi se tijelu olakšalo postizanje prirodnog balansa što pridonosi zdravlju i vitalnosti cijelog organizma.

Proizvodi se mogu koristiti odvojeno ili međusobno kombinirati u svrhu prevladavanja akutnog i kroničnog stresa te izbjegavanja njihovih posljedica.

Proizvedeno u Hrvatskoj.