20%

Juveleven peptide solution / Peptid

Inci: Butylene Glycol, Aqua, Acetyl Hexapeptide-51 Amide

Juveleven™ peptide djeluje i za preventiva i kao aktivnica za intenzivno obnavljanje kože. Čuvar je genomskog integriteta. Ovaj heksapeptid štiti DNK od oštećenja, stimulira njezine prirodne putove regenracije i poboljšava dugovječnost i vitalnost stanice. On oponaša in vitro aktivnost FOXO3a, koji je član Forhkead box transkripcijskih faktora i uključen je u obnovu stanica. Juveleven™ peptide prikladan je i za njegu od sunca.

Preporučena koncentracija: 2%

17,95 958,23 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 18-959 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 18-959 Mireille Loyalty boda/ova.

Djelovanje:

  • Zaštita DNK
  • Poboljšava dugovječnost stanica
  • Potiče obnovu i obnavljanje kože
  • Obnavlja UV-oštećene fibroblaste
  • Obnavlja kožu nakon oštećenja uv zrakama

Sposobnost organizma u popravljanju oštećenja DNK povezana je s njegovom dugovječnošću. Proces popravka DNK vrlo je važan segment koji potiče preživljavanje stanice i, u isto vrijeme, potrebu za aktiviranjem rješenja koja neće dovesti do pogreške u njezinoj replikaciji.

Acetyl Hexapeptide-51 Amid je sintetski peptid koji oponaša djelovanje FOXO3a, faktora transkripcije koji regulira odgovor na genetska oštećenja, stimulirajući prirodne mehanizme za izbjegavanje pogrešaka u replikaciji DNK, održavajući integritet i odgađajući znakove starenja kože. Ovaj heksapeptid se smatra pravim čuvarom genomskog integriteta stanica kože.

Acetyl Hexapeptide-51 Amid idealan je sastojak formulacija za njegu kože osiguravajući dugovječnost i staničnu vitalnost te štiteći genomski integritet uzrokovan raznim čimbenicima kao što su izloženost UV zrakama, stres, replikacija DNK i prehrana.

Težina N/A