INCI: Black BeeOme™ (standard version*): Honey + Zymomonas Ferment Extract, Alcohol, Aqua/Water

Preporučena koncentracija: 1-2 %

Cosmos

Stručnjak za upravljanje ekosustavom kože

Black BeeOme ™ je eliksir koji nastaje fermentacijom meda rijetke tamne pčele Apis mellifera mellifera s bakterijom Zymomonas mobilis. Dizajniran je kako bi uspostavio ravnotežu mikrobioma kože nakon stresa, te bi ona bila zdrava i čista. Milijarde mikroorganizama koloniziraju ljudsku kožu na različitim mjestima i čine mikrobiotu kože. Oni tvore složene zajednice koje funkcioniraju zajedno s imunološkim sustavom domaćina čija je zadaća obraniti se od patogenih mikroorganizama i za održavanje zdravlja kože.

Med je uvijek bio visoko cijenjen i kao hrana i u kozmetici. U slučaju Black BeeOme ™ meda iz rijetke pčele Apis mellifera mellifera, prilagođene na život u teškim uvjetima švicarskih dolina, fermentiran je sa Zymomonas mobilis. Fermentacija uklanja osnovne šećere glukozu, fruktozu i saharozu u medu. Preostali dugolančani šećeri stabiliziraju se i promiču pojedinačnu mikrofloru kože, te čine idealnu osnovu za njezin rast.

In vitro i kliničke studije pokazale su da Black BeeOme ™ potiče brži oporavak flore kože nakon pranja, kao i oporavak kožne barijere. Fermentirani med od crne pčele smanjio je proizvodnju sebuma i značajno poboljšao ujednačenost kože lica.

Black BeeOme ™

  • Smanjuje proizvodnju sebuma i matira kožu
  • Regenerira mikrofloru kože
  • Štiti i jača barijeru kože

Aplikacija:

  • Maske u listovima
  • Matirajuća njega kože
  • Formulacije protiv nepravilnosti na koži
  • Njega osjetljive kože

Izrada: kod hladnih postupaka, otopiti Black BeeOme ™ u vodenoj fazi. U toplim/ hladnim procesima dodajte tijekom hlađenja faza ispod 40°C.

Termostabilnost: Temperature do 40 ° C kroz kratko vrijeme neće utjecati na stabilnost.

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.