Ulje ricinusa / Hladno tiješteno

Ulje ricinusa dobiva se hladnim tještenjem sjemenki ricinusa. Hidratizira kožu i štiti barijeru kože, stoga se najčešće koristi u kozmetičkim pripravcima. Na kožu djeluje umirujuće te je odlično u kombinaciji s drugim uljima kao ulje za čišćenje lica. Česti je sastojak u proizvodima za rast trepavica i kose. Samo ulje ricinusa sadrži spojeve koji djeluju toksično na gljivice, pa je odlično ulje kao pomoć kod seboroičnog dermatitisa, odličan je nosač eteričnih ulja u aromaterapijskim recepturama za gljivice na koži i noktima te virusne bradavice.

4,34 97,95 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 4-97 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 4-97 Mireille Loyalty boda/ova.
SKU41601W Categories,

INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL

Težina N/A
Zapremina

4 kg, 10 kg, 100 g, 200 g, 450 g, 900 g