PatcH2O® / Kompleks hijaluronske uree, trehaloze, algina…

PatcH2O™ je inovativna aktivna komponenta koja djeluje na principu dugotrajne hidratacije kože. Ova sirovina sadrži moćan kompleks hijaluronske kiseline, pululana i natrijevog alginata. Nanošenjem pripravka koji sadrži PatcH2O™ počinje se događati trenutna i dugoročna hidratacija kože koja može trajati do 5 dana. Ova sirovina ograničava gubitak vode 48 sati nakon nanošenja i omogućava intenzivnu hidrataciju i 30 minuta nakon nanošenja, a maksimalno do 48h. Korak hidratacije je izuzetno važan u procesu njege kože jer je upravo vlaga održiv izvor mladolikog izgleda i lijepe, njegovane kože.

Glavni cilj PatcH2O™ je osiguravanje optimalnog stupnja hidratacije u rožnatom sloju kako bi koža maksimalno zadržala fleksibilnost i mekoću, a to postiže inovativnom dvojnom ekspertizom o prirodnim makromolekulama i tehnologijom kontroliranog otpuštanja aktivnih sastojaka. PatcH2O™ je molekularna mreža prirodnih biopolimera s visokom koncentracijom hidratizirajućeg kompleksa koji sadrži glicerin, serin, trehalozu i ureu te pruža optimalnu hidrataciju djelujući na dvije razine: na površini kože i duboko u rožnatom sloju gdje se postupno oslobađa.

6,24 332,29 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 4-265 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 4-265 Mireille Loyalty boda/ova.

Tvar pululan osobito je zanimljiva. To je prirodni saharid koji se proizvodi fermentacijom jestivog škroba hidrolizirane gljive Aureobasidium pullulans te je lako topiv u vodi. Specifičan je zbog svoje sposobnosti da stvara elastični sloj.

Alginat je vrlo dobro poznat u farmaceutici, a dobiva se iz smeđe alge.

Hijaluronska kiselina je visokohigroskopna molekula, popularan i vrlo učinkovit sastojak kozmetičkih proizvoda.

Inci: Water, Glycerin, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate
Preporučena koncentracija: 1 – 3%
Opis: prozirna, viskozna tekućina
Način korištenja: Dodati na kraju izrade formulacije na 30°C uz miješanje. Preporučeni pH između 4 i 7

Primjena:

  • Sve vrste proizvoda za njegu kože: kreme, serumi, losioni, balzami, emulzije…
Težina N/A
Zapremina

10 ml, 50 g, 100 g, 200 g, 500 g, 1000 g