Nicotinamidum Ph.Eur. / Vitamin PP

Nikotinamid zadovoljava svoje proizvođače kozmetike i njihove kupce sa svojim svojstvima protiv starenja od 1990-ih. Kao topljiv vitamin B3, nikotinamid je izuzetno djelotvorno sredstvo protiv starenja s izvrsnom kompatibilnošću kože. Njemački e-magazin “Focus Online” uvrstio ga je na treće mjesto među prvih deset aktivnih sastojaka protiv starenja.

2,39 63,75 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 2-63 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 2-63 Mireille Loyalty boda/ova.

Nikotinamid sadrži jedan od dva oblika vitamina B, niacin. Kao bitna komponenta živih stanica, Vitamin B3 neophodan je za metabolizam bjelančevina, ugljikohidrata i masti. Nikotinamin je preteča u sintezi piridinskih koenzima NAD i NADP uključenih u metabolizam stanica i kao takvi igraju ključnu ulogu u proizvodnji energije.

Vitamin B3, u obliku nikotinamina, jedan je od najčešće proučavanih lokalnih sastojaka za njegu kože. Brojne recenzirane studije su otkrile brojne blagodati za kožu, koje uključuju i klinički dokazanu djelotvornost kod posvjetljavanje kože, smanjenja tankih linija i bora, kao umirujuća komponenta, kao i za jačanje kožne barijere i rebalansiranja mikrobiote kože.

Preporučena koncentracija: 1-5%
Topivost: izvrsno topiv u vodi
Nicotinamidum Ph.Eur. (Vitamin PP)

INCI: Niacinamide

Težina N/A
Zapremina

10 g, 50 g, 100 g, 250 g, 500 g, 1000 g