Mentorski Program

  • Dugo sanjaš o stvaranju svog kozmetičkog proizvoda, ali ne znaš odakle krenuti?
  • Želiš tržištu ponuditi nešto drugačije?
  • Želiš stvoriti sjajan proizvod, ali pritom ne znaš procijeniti kako će biti prihvaćen na tržištu te postoji li za njim realna potreba?
  • Misliš da je svijet izrade kozmetike skup i zbunjujuć, ali i dalje želiš stvoriti nešto posebno?
  • Želiš iz prve ruke upoznati svijet izrade kozmetike, njegovu financijsku i zakonsku strukturu te se tako pripremiti za sve što te u njemu čeka?
  • Želiš djelovati autentično, a ne kopirati brendove i ideje koji već postoje?

2.625,00 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 2625 Mireille Loyalty boda/ova.
SKU30005-MENTORSKI Kategorija

Tijekom godina, gledam male proizvođače s genijalnim idejama i sjajnim vizijama

Tijekom godina, gledam male proizvođače s genijalnim idejama i sjajnim vizijama, ali svjedočim i brojnim izazovima s kojima se susreću, a za rješenja koja im trebaju potreban je cjelovit i temeljit pristup.

Upravo zato kreirala sam prvi MIREILLE MENTORSKI PROGRAM koji sigurnim i jasnim putem vodi – od nule do gotovog proizvoda.

Svijet stvaranja kozmetika svijet je igre i mašte, kreativnosti i prilika za istraživanje svijeta oko nas, ali isto tako je svijet s puno nepoznanica, puno sitnih prepreka na cesti koje se gomilaju i treba mu pristupiti stručno i profesionalno. Potraga za tim odgovorima često je teška i mukotrpna jer su informacije često nedostupne, polovične i zbunjujuće.

Njegov je cilj voditi male proizvođače i one koji to žele postati na putu do proizvoda sa što manje pogrešaka, sumnji te tako uštedjeti vrijeme i novac i na tržište dovesti kompletan brend s plodonosnim proizvodima.