IMWITOR® liteMULS

IMWITOR® liteMULS je 100% prirodni emulgator za sve vrste tekućih emulzija. Na sobnoj temperaturi je tekuć i lako se koristi u hladnim procesima izrade. U niskim koncentracijama 1 – 3 % stvara tekuća mlijeka koja mogu imati raznovrsnu primjenu: regeneratori za kosu ili osvježavajuća mlijeka za lice i tijelo. Ovaj je emulgator vrlo svestran što se tiče količine uljne faze, može emulgirati do 40 %, što formulatoru omogućava fleksibilnost u izradi.

Formulacije s uljnom fazom od 5 do 40 %: Proveden je test stabilnosti s različitim koncentracijama emolijensa, a za uljnu fazu je korišten WITARIX® MCT 60/40 (INCI: Caprylic/Capric Triglyceride), standardni emolijent u većini proizvoda. Sve su formulacije bile stabilne što naglašava svestranost emulgatora IMWITOR® liteMULS.

12,65 320,93 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 12-320 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 12-320 Mireille Loyalty boda/ova.
SKU32272W Categories, ,

Formulacije s različitim uljima: Provedeni su testovi stabilnosti kako bi se provjerili limiti korištenja različitih uljnih faza (polarni i nepolarni emolijenti, voštani esteri, biljna ulja i tekući parafin). Svi su proizveli stabilne emulzije i homogenu distribuciju čestica (svi testovi su provedeni s 20 % ulja).

Inci: Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-3 Caprate, Glyceryl Caprylate
Preporučena koncentracija: 1 – 8 %
Opis: blijedožuta viskozna tekućina, ECOCERT/COSMOS
Način korištenja:

Primjena:

  • Proizvodi za njegu kože: emulzije, sprejevi, mlijeka, losioni, ulje za skidanje šminke, ulje za tuširanje ili kupanje
  • Vlažne maramice
Težina N/A
Zapremina

4 kg, 100 g, 200 g, 450 g, 900 g