Emulium® Mellifera MB

Neionski, prirodni U/V emulgator, baziran na vosku jojobe, pčelinjem vosku i poliglicerolu. Emulium Mellifera formira nježni, ultra lagani film na površini kože, ostavljajući ugodan osjećaj i zaštitu od vanjskih štetnih utjecaja.

17,31 561,41 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 17-561 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 17-561 Mireille Loyalty boda/ova.
SKU32220W Kategorije, Oznaka

Uviđajući potrebu za fleksibilnim sastojcima koji zadovoljavaju očekivanja potrošača širom svijeta, Gattefosse je razvio inovativan, senzorni emulgator. Temeljen na patentiranoj tehnologiji koja transformira i čini funkcionalnim prirodne voskove; ovaj se sastojak automatski prilagođava okolišu u kojem živimo, pružajući užitak na koži svim korisnicima.

Teksture koje Emulium Mellifera stvara izuzetno su lijepe I fine, a karakterizira ih sjajni, luksuzni izgled. Osjećaj na koži je lagan, gladak I pruža jedva primjetljiv, zaostali film, koji koži pruža ugodu.

Osim prilagođavanja vanjskim uvjetima, pogodan je za sve tipove kože. Nakon prve primjene volonteri su primijetili svjež osjećaj na koži i lako upijanje. 100% volontera reklo je da proizvod odgovara njihovoj koži. Nakon 3 tjedna korištenja, teksture su i dalje nastavile oduševljavati sve volontere.

INCI: Polyglyceryl-6 Distearate, Jojoba Esters, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol

TežinaN/A
Zapremina

5 kg, 50 g, 100 g, 250 g, 500 g, 1000 g