Oléoactif® su nova generacija bioaktivnih kompleksa ekstrahiranih uljem. Oni su prvi 100% prirodni i bio certificirani kozmetički aktivni sastojci sa znanstveno dokazanim učinkom i in vitro i in vivo.

Oléoactif® nastaju korištenjem biljnog ulja za prijenos biološkog otiska biljke izravno u kompleks na bazi ulja. Oni su stabilni, neoksidirani, visoko koncentrirani biomimetički aktivni sastojci koji se lako formuliraju u gotovo sve kozmetičke proizvode.

Inci: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Quercus Suber Bark Extract, Oak Root Extract
Preporučena koncentracija: 0,5 – 5%
Opis: uljno topiva gusta tekućina, Ecocert
Način korištenja: u masnoj fazi prije emulgiranja ili na kraju procesa formuliranja ili izravno u bezvodnim formulama.

Primjena:

  • Osjetljiva, reaktivna kože
  • Zaštita i umirenje
  • Ublažavanje bora lice/područje oko očiju
  • Kod crvenila i osjetljivosti kože
  • Proizvodi za njegu nakon sunčanja

DIAM Oléoactif® je ekološki dizajniran aktivni sastojak na bazi ulja, 100% prirodan i organski, dobiven od hrasta plutnjaka i ulja kokosa kroz patentiranu tehnologiju ekstrakcije Oléo-éco. Namijenjen je za osjetljivu i reaktivnu kožu, te djeluje kao prirodni štit protiv starenja. Grumen hrastovog pluta nusprodukt je procesa proizvodnje pluta. Vrlo je bogat protuupalnim molekulama (> 50% triterpena). Ova visoko aktivna sirovina kombinirana je s hrastovim korijenjem, lišćem i cvijetom, bogato polifenolima. Djevičansko kokosovo ulje odabrano je zbog visokog udjela u lančanih triglicerida, koji omogućuju savršenu vektorizaciju aktivnih molekula unutar kože. Zahvaljujući ovoj sinergiji, DIAM Oléoactif® je vrlo moćan, potpuno siguran i visoko stabilan sastojak.

Glavna karakteristika procesa starenja je sveukupno smanjenje sposobnosti kože nositi se s faktorima oksidativnog stresa, te povezano i progresivno povećanje upalnih stanja kože (Elvira i sur., 2011). Upala je jedan od prvih odgovora imunološkog sustava na infekciju ili iritaciju. Postoje mnogi uzroci upale: UV zračenja, zagađenja, stres ili autoimuni poremećaj poput psorijaze i reumatoidnog artritisa.

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.