Rasprodano

Shea Olein / Karite ON

Odvajanjem triglicerida zasićenih kiselina od nezasićenih procesom vinterizacije nastaje olein shea (karité) maslaca. To je tekuće ulje u kojem ima veći sadržaj oleinske kiseline i ima drugačiji INCI naziv od karite maslaca kako bi se razlikovao na deklaraciji kozmetičkih sastojaka u proizvodu. Olein shea maslaca brže se upija kroz kožu od samog maslaca i nema okluzivnu ulogu, onda ćemo originalni maslac koristiti za jako suhu kožu i kožu atopičara te ćemo ga koristiti u balzamima.

Olein shea maslaca koristit ćemo u formulacijama gdje želimo postići djelovanja estera cimetnih kiselina i drugih triterpena (proizvodi za kosu, zaštita od UV, regeneracija) a želimo da konačna formulacija bude manje okluzivna i teška.

6,50 387,75 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 6-387 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 6-387 Mireille Loyalty boda/ova.
SKU41301W Kategorije,

INCI: Butyrospermum Parkii Butter Extract

TežinaN/A
Zapremina

4 kg, 10 kg, 100 g, 200 g, 450 g, 900 g