Antiderm

Antiderm SP je uljnotopiva aktivna komponenta biljnog porijekla koja ublažava crvenilo kože i djeluje protuupalno. Idealna je za primjenu na osjetljivoj i nadraženoj koži.

Antiderm SP je uravnoteženi kompleks sastavljen po principu sinergijskog djelovanja aktivnih komponenti koji prodire putem strukture lipo-polipeptida kako bi omogućio vremenski kontrolirano otpuštanje u kožu, što pospješuje prodiranje.

5,34 295,38 

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5-295 Mireille Loyalty boda/ova.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5-295 Mireille Loyalty boda/ova.

Kombinacija gliciretinske kiseline (sladić), provitamina B5 (D-Panthenol), alantoina i ovlažujućih biljnih polipeptida s protuupalnim i obnavljajućim uljima kopaibe i masline osobito povoljno djeluje na osjetljivu kožu i kožu beba. Preporuča se za upotrebu na koži sklonoj atopiji, pelenskim osipom, na koži nadraženoj suncem i upaljenoj koži.

Antiderm SP je vrlo svestran i može biti korišten bez ograničenja u većini načina upotrebe. Učinkovit je i u proizvodima koji se ispiru.

Inci: copaifera officinalis resin, olea europaea fruit oil, panthenol, allantoin, glycyrrhetinic acid, palmitoyl hydrolyzed wheat protein, potassium cocoyl hydrolyzed wheat protein, lecithin, glyceryl isostearate

Preporučena koncentracija: 1 – 10 %

Opis: topiv u ulju, neosjetljiv na temperaturu, biljnog porijekla

Način korištenja: dodati u uljnu fazu

Primjena:

  • U svim vrstama kozmetičkih proizvoda
  • Emulzije, stickovi
  • Bezvodni sustavi
  • Ima trenutni i dugoročni hidratizirajući učinak
  • Atopija, pelenski osip, osjetljiva koža, crvenilo poslije sunčanja
Težina N/A