Natural and Harm-Free Cosmetics for Healthy Baby Skin

Uncategorized
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

O edukaciji

Dobro došli na edukaciju “Natural and Harm-Free Cosmetics for Healthy Baby Skin”! Ova radionica je posvećena istraživanju i razumijevanju prirodne i neškodljive kozmetike prilagođene njezi osjetljive dječje kože. S obzirom na sve veću svijest o važnosti upotrebe sigurnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima, želimo vam pružiti znanje i vještine kako biste se upoznali sa sastojcima proizvoda koji su ne samo učinkoviti, već i prijateljski nastrojeni prema zdravlju vašeg djeteta.

U današnjem svijetu gdje se susrećemo s različitim kemikalijama u mnogim proizvodima, posebno je važno pronaći alternative koje podržavaju prirodnu ravnotežu kože, a istovremeno ne uzrokuju iritacije ili štetne učinke. Kroz našu edukaciju, imat ćete priliku dublje razumjeti potrebe dječje kože, istražiti prirodne i neškodljive sastojke koji potiču njezinu zdravu ravnotežu te naučiti pravilno kombinirati i koristiti ove sastojke kako biste stvorili vlastite proizvode.

Pridružite nam se u ovoj inspirativnoj avanturi u svijet neškodljive kozmetike i zajedno ćemo otkriti kako njegovati zdravlje i ljepotu dječje kože na održiv i neinvazivan način.

Prikaži više

Sadržaj edukacije

Edukacija

  • Cosmetics for baby skin / Video
    01:32:24
Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.