Discover Cosmetic Serums

Uncategorized
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

O edukaciji

Dobrodošli na edukaciju “Istražite Kozmetičke Serume” – sveobuhvatan pristup otkrivanju najnovijih inovacija i trendova u svijetu kozmetičkih seruma. S oduševljenjem vas pozivamo na putovanje kroz fascinantan svijet seruma, gdje ćemo istražiti ne samo najnovije tehnološke napretke, već i prilike za stvaranje personaliziranih i visokoučinkovitih formulacija.

U ovoj edukaciji, fokusirat ćemo se na praktičan pristup učenju, pružajući vam priliku da istražite, eksperimentirate i stvorite vlastite formulacije seruma. Kroz pokazne radionice, imat ćete priliku upoznati  različite sastojke, a kako biste razumjeli kako svaki sastojak doprinosi konačnom proizvodu.

Naš cilj je osnažiti vas s novim znanjem i vještinama koje ćete moći odmah primijeniti u praksi. Tijekom ove edukacije, izradit ćemo čak 6 različitih formulacija seruma, istražujući njihove jedinstvene karakteristike i primjene.

Pripremite se ući u svijet inovacija, kreativnosti i izvrsnosti u formuliranju seruma. Budite spremni za dinamično iskustvo u kojem ćete otkriti nove perspektive i inspiraciju za vaše buduće projekte u kozmetičkoj industriji.

Dobrodošli u svijet istraživanja kozmetičkih seruma – zajedno ćemo stvoriti budućnost ljepote!

Formulacije koje obrađujemo:

  • Vitaminski serum za blago posvjetljivanje kože lica
  • Bogati serum za učvršćivanje kože lica i vrata
  • Lagani serum za pubertetsku kožu lica
  • Emulzijski serum za laganu eksfolijaciju lica
  • Gel-serum za extra hidrataciju kože lica
    + Serum za vlasište
Prikaži više

Sadržaj edukacije

Edukacija

  • Discover Cosmetic Serums / Video
    02:00:00
Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.